MNB Oktatási Klub
Új Fenntartható
Közgazdaságtan Verseny

Nevezz július 4. és október 7. között a Versenyre!

Jelentkezem!

Versenyleírás

Érdekel a fenntarthatóság és a közgazdaságtan megújítása? A 21. század kihívásai új és innovatív gondolkodású hallgatókat szólítanak fel cselekvésre. 

Ha érdekel a téma és nem félsz a megmérettetéstől, akkor indulj önállóan az MNB Oktatási Klub legújabb versenyén!

Fődíj: nettó 300.000 Ft pénznyeremény

Bővebben

Időzítés

7. 23:59október
Jelentkezési és pályamű feltöltési határidő
20-21.október
Döntő fordulók
21.október
Ünnepélyes díjátadó fogadás
Bővebben

Regisztrációs feltételek

A versenyre a magyarországi és külhoni magyar nyelvű képzést is indító felsőoktatási intézményben 2022/2023. tanév 1. (őszi) félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), osztatlan képzésben, mesterképzésben (MA/MSc) résztvevő, illetve doktori tanulmányokat folytató teljes idejű (nappali munkarendű) és részidős (levelező munkarendű) hallgatók pályázhatnak egyénileg.

A tanulmányaikat 2022/23. tanév 1. (őszi) félévben megkezdő hallgatók szintén jogosultak a versenyen való részvételre már a beiratkozás előtt, azonban a beiratkozást követő tizenöt (15) napon belül kötelesek a beiratkozásról szóló hivatalos, a felsőoktatási intézmény által kiállított és hitelesített igazolást megküldeni a szervezők részére. Továbbá, ugyanezen feltételek mellett nevezhetnek a külföldi egyetemen tanuló magyar állampolgárságú hallgatók is.

A részletes részvételi feltételeket a Verseny menüpont alatt a  „Nevezési és részvételi feltételek” bekezdés tartalmazza, melynek elfogadása és rendelkezéseinek betartása az érvényes regisztráció egyik feltétele.

Regisztrálj most!

Résztvevők

44. Bulletproof
43. ECONOM
42. GreenIsTheNewB
41. Varga Levente
40. MM18