MNB Oktatási Klub tanulmányi verseny

Esszéíró verseny a járványhelyzet társadalmi és gazdasági hatásairól

Jelentkezem!

Versenyleírás

Vannak elképzeléseid a koronavírus utáni világgal kapcsolatban? Szeretnéd megosztani a gondolataidat és ötleteidet a világjárvány gazdaságra és társadalomra gyakorolt hatásairól? 

Ha szívesen bemutatnád ötletedet, javaslatodat egy szakmai bizottságnak, akkor indulj az MNB Oktatási Klub tanulmányi versenyén!

Fődíj: nettó 600.000 Ft pénznyeremény

Bővebben

Időzítés

22. éjfélmárcius
Jelentkezési határidő
22. éjfélmárcius
Pályamű feltöltési határidő
5-7.május
Online döntő
Bővebben

Regisztrációs feltételek

A versenyre a magyarországi és külhoni, de magyar nyelvű képzést is indító felsőoktatási intézményben 2020/2021. tanév 2. félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), mesterképzésben (MA/MSc), osztatlan képzésben, illetve doktori képzésben tanulmányokat folytató nappali vagy levelező munkarendű hallgatók pályázhatnak egyénileg, vagy 2 fős csapatban. Továbbá, ugyanezen képzési formák esetén részt vehetnek a külföldi egyetemeken tanuló és ott aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, de magyar állampolgárságú hallgatók is. 

A részletes részvételi feltételeket a Verseny menüpont alatt a  „Nevezési és részvételi feltételek” bekezdés tartalmazza, melynek elfogadása és rendelkezéseinek betartása az érvényes regisztráció egyik feltétele.

Regisztrálj most!

Résztvevők

127. RA
126. Rics And Sztell
125. Varga Zsófia
124. andreatekla
123. Németh Ákos Dávid