MNB Oktatási Klub
Új Fenntartható
Közgazdaságtan Verseny

Nevezz július 4. és szeptember 30. között a Versenyre!

Jelentkezem!

Versenyleírás

Érdekel a fenntarthatóság és a közgazdaságtan megújítása? A 21. század kihívásai új és innovatív gondolkodású hallgatókat szólítanak fel cselekvésre. 

Ha érdekel a téma és nem félsz a megmérettetéstől, akkor indulj önállóan az MNB Oktatási Klub legújabb versenyén!

Fődíj: nettó 300.000 Ft pénznyeremény

Bővebben

Időzítés

30. 23:59szeptember
Jelentkezési és pályamű feltöltési határidő
17-20.október
Döntő fordulók
20október
Ünnepélyes díjátadó fogadás
Bővebben

Regisztrációs feltételek

A versenyre a magyarországi és külhoni magyar nyelvű képzést is indító felsőoktatási intézményben 2022/2023. tanév 1. (őszi) félévben aktív hallgatói jogviszonnyal rendelkező, alapképzésben (BA/BSc), osztatlan képzésben, mesterképzésben (MA/MSc) résztvevő, illetve doktori tanulmányokat folytató teljes idejű (nappali munkarendű) és részidős (levelező munkarendű) hallgatók pályázhatnak egyénileg.

A tanulmányaikat 2022/23. tanév 1. (őszi) félévben megkezdő hallgatók szintén jogosultak a versenyen való részvételre már a beiratkozás előtt, azonban a beiratkozást követő tizenöt (15) napon belül kötelesek a beiratkozásról szóló hivatalos, a felsőoktatási intézmény által kiállított és hitelesített igazolást megküldeni a szervezők részére. Továbbá, ugyanezen feltételek mellett nevezhetnek a külföldi egyetemen tanuló magyar állampolgárságú hallgatók is.

A részletes részvételi feltételeket a Verseny menüpont alatt a  „Nevezési és részvételi feltételek” bekezdés tartalmazza, melynek elfogadása és rendelkezéseinek betartása az érvényes regisztráció egyik feltétele.

Regisztrálj most!

Résztvevők

25. Barbee
24. Stepbystep
23. Hirsch Research
22. Next Generation
21. Fenntartó